13 Nisan 2016 Çarşamba

 
Trivia Crack Apk İndir
  Günümüzün en popüler oyunlarından biri olan Trivia Crack uygulaması hem bilgisayarlarda hemde akıllı telefon( android ) ve ios cihazlarda da yerini almıştır. Mantığı Kim 1 milyon Tl ister? gibidir. Soruları doğru yanıtlayıp ödül kazanmak. Yalnız Trivia Crack'te soruları doğru cevaplayınca ödül olarak para değil simge kazanıyorsunuz. Bu simgeler ise seviye atlıyor seviye ile de ekstra haklar kazanıyorsunuz. Cevap eleme, iki şık kullanabilme gibi özellikler. Bununla birlikte oyun Facebook ve Google ile bağlanalabilmekte. Bu sebeple sosyal ağlarda birlikte olduğunuz arkadaşlarınızla eş zamanlı ve ya sonradan aynı sorular ile ilgili yarışabilir. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

  Aslında Trivia Crack oyunu yıllardan beridir bulunmakta hatta ve hatta bundan iki yıl önce Amerika ve İngiltere de bayağı popüler bir oyun haline gelmişti. O zamanlar ülkemizden de oynayabiliyorduk. Fakat oyun  Türkçe dil desteğine sahip değildi. Onca ısrar üzerine ancak 2 aydan beri Türkçe'ye kavuştu. Diğer bir sebep ise oyundaki sorular Türk kültürü ile uzaktan yakından alakası yoktu. Yani bizden biriyle alakalı hiç bir soru yoktu. Son güncelleme ile yeteri kadar Türk oyuncuya da kavuşan Trivia Crack artık zirveden kolay kolay düşmeyeceğe benziyor.



    Dilerseniz hileli olarak oynama imkanına sahipsiniz bunun için bilgisayarınızdan bağlanmanız gerekebilir. Size tavsiyem keyifli bir Travia Crack oyunu için android telefonunuzdan  hilesiz oynamanız. Aşağıdaki linkten android uygulamasını indirebilirsiniz.


2 yorum:

  1. Trivia crack oyununa ait birçok hile var ama hiçbiri çalışmıyor sonunda sitenizde çalışan bir hile buldum oley sağolun trivia crack hileli apk için :)

    YanıtlaSil